Praktijk Vlinder

onderneming
Coaching
Coaching

Praktijk Vlinder biedt specialistische Burn-out begeleiding en coaching gericht op het omgaan met persoonlijke ontwikkeling (innerlijk kind) en het vinden van je levensdoel.

Net zoals een rups transformeert tot een vlinder, helpt Praktijk Vlinder je om door je eigen transformatieproces te gaan.

Burn-out Behandeling: Specifieke technieken en strategieën om de oorzaken van burn-out te identificeren en aan te pakken, zodat je weer in balans kunnen komen en kunt herstellen. Burn-out is een groot probleem in onze samenleving, waarvan de basis niet ligt bij werkdruk, maar waarvan werkdruk een druppel is om burn-out te raken.

Innerlijk Kind Werk: Therapieën en oefeningen gericht op het helen van het innerlijke kind, wat kan bijdragen aan emotioneel welzijn en het oplossen van oude trauma’s. Maar ook voor het herstellen van een burn-out gaan we kijken naar de patronen welke je als kind ontwikkeld hebt en je nu de "lasten" van ervaart.

Levensdoel: Ondersteuning bij het ontdekken en nastreven van je levensdoel, waardoor je meer voldoening en betekenis in je leven kunt ervaren.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Marian Neuteboom - Gerritsen
7