ProgressGym

onderneming
Fitness
Fitnesscentra
Leefstijl coaches
Krachtsport
Hoge kwaliteit trainingen, deskundige aanpak, professionaliteit én persoonlijk contact zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij werken alleen met Personal Trainers en Coaches die dezelfde passie, kennis en kwaliteiten hebben als wij zelf.

PERSONAL TRAINING STUDIO BEEKBERGEN/APELDOORN

Onze moderne Personal Training Studio is gelegen in Beekbergen, vlakbij Apeldoorn en op loopafstand van de Veluwe. Hier kun je samen met je eigen Personal Trainer of Coach werken aan je gezondheidsdoelen. Of je nu een-op-een, met een sportmaatje of in een kleine groep van maximaal 6 sporters wilt werken, het is allemaal mogelijk.

Je wordt begeleid door enthousiaste en gediplomeerde professionals met kennis op het gebied van training, voeding en gedrag. Zo krijg je een zeer persoonlijke en gefundeerde aanpak dat garant staat voor progressie. 

Laat ons weten wat jij wilt bereiken en we bedenken samen de beste, meest effectieve en leukste route om daar te komen. En dat alles in de gemoedelijke sfeer van onze Personal Training Studio in Beekbergen. 

Gezond, fit en sterk worden waardoor we zowel lichamelijk als geestelijk goed belastbaar zijn, is heel belangrijk. Sporten is daar een belangrijk onderdeel van, maar met alleen bewegen is het moeilijker om je doel te bereiken. 

Daarom begeleiden wij je ook op het gebied van voeding, ontspanning en gedrag. Door kleine aanpassingen in je leven door te voeren, kun jij je een stuk fitter gaan voelen. Omdat ieder mens anders is, kijken we altijd naar het individu. Hoe gaat het met jou? Wat heeft jou lichaam nodig? En met welke aanpassingen gaan we je doel bereiken? 

Bij ProgressGym Beekbergen streven we altijd naar permanente verandering, zodat jij een zo’n prettig en energiek mogelijk leven kunt leiden. 

TRAINEN WANNEER HET JOU UITKOMT!

VRIJE FITNESS, KOLLERGANG 14 A EERBEEK

Ben je op zoek naar een sportschool waar resultaat, persoonlijke aanpak en vooruitgang centraal staan? Dan is de nieuwe fitnesslocatie van ProgressGym echt iets voor jou. Je kunt bovendien je wekelijkse fitness afwisselen met Personal Training of een van de uitdagende Groepslessen.

Wie

Volwassenen

Waar

Dorpstraat 93
Beekbergen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

12