Organisaties in Bruisende Dorpen - Bedrijven

Ontdek onze 9 organisaties en initiatieven

Sociaal Lokaal
Wij zijn een nieuw bedrijfje gestart met de naam Sociaal Lokaal. We richten ons op de kleine ondernemer die wij via social media bekender maken. Door regelmatig posts (tekst en beeld) te plaatsen op zo’n medium groeit de bekendheid en dus ook buiten de huidige klantenkring. De website is nog niet klaar maar wij kunnen wel informatie naar u mailen.
Vakantiepark Het Lierderholt
Vakantiepark Het Lierderholt is sinds 1951 een familiebedrijf, gelegen in het prachtige Veluwse natuurgebied. De familie Willemsen en de medewerkers hebben persoonlijke zorg en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Daardoor staat het park vooral bekend om z’n gezelligheid en goede service. Zij zijn er dan ook zeer trots op dat Het Lierderholt vele vaste en terugkerende gasten heeft. Zowel jong als oud voelt zich er thuisOp Het Lierderholt is het alle seizoenen vakantietijd. Hier
Anita Meekel
Heb je altijd al EHBO willen leren, maar vind je de stap te moeilijk? Anita Meekel geeft al een aantal jaar op kleinschalige wijze EHBO. Dit doe ik in het dorpshuis De Hoge Weije te Beekbergen. Gezellig, leerzaam en vooral interessant.
Bos Vlaggen - Vlaggen & Vlaggenmasten
Bos Vlaggen B.V. is een Nederlandse fabrikant en groothandel in vlaggen en vlaggenmasten. Dé specialist in vlaggen en vlaggenmasten.
Blankhart & Bronkhorst Notarissen
Welkom bij Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen.Onze notarissen en medewerkers staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament, het regelen van een scheiding of de afwikkeling van een
Mediabureau Apeldoorn
Mediabureau Apeldoorn is een lokaal mediabedrijf gespecialiseerd in wijkgerichte kranten. Gestart in 2016 met Wijkkrant de Maten en inmiddels uitgebreid met de Apeldoorn Zuidkrant, gericht op Apeldoorn Zuid, Ugchelen, Beekbergen en Lieren. "Over de Pleinen" dat in Deventer wordt uitgegeven en de Apeldoorn Stadskrant dat zich richt p de binnenstad van Apeldoorn.Mediabureau Apeldoorn verbindt wijken en dorpen met lokale nieuws en verhalen, door samen te werken met lokale partners en in
Hoogenberg-Wegerif natuursteen
Leverancier van alles in natuursteen.Wij maken monumenten voor begraafplaatsen, keukenbladen, vensterbanken, dorpels, inrichten buitenruimtes etc, etc.
Houweling Veiligheid
Houweling Veiligheid levert een volledig pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), werkkleding en -schoenen, ergonomische producten en artikelen voor bedrijfshygiëne.
Wenz Uitvaart
Respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing.